torsdag 29 oktober 2015

Lite pysslat och mormor & morfar!


 Hej!! Sista lediga dagen för denna gång! 

Jag har faktiskt hunnit med lite mer pyssel till och från även denna vecka. Jag hade lite porslinspumpor som inte passade in nånstans, bytte färg på dem så gick det bättre! ;) 

Och ett gammalt armband vars resår gett upp helt, spraymålade "pärlorna" vita och koppar och gjorde sen tillsammans med vanliga pärlemo-pärlor varsitt armband till mig och Tiril istället. =) 

I eftermiddag tog jag och barnen tåget till Kramfors! Mina föräldrar frågade ju igår om barnen ville sova över inatt, så vi for dit till 14-tiden. Alltid lika spännande att åka tåg, och denna sträcka går ju så fort, bara 22 min med tåg! 

Kusin Wilma sov också över där för andra natten, så det blev lite extra mysigt. ;) Mattias kom dit när han slutat jobba, vi åt jättegod middag (mamma provade nån god lövbiffsgratäng jag tagit recept på ;)) innan vi två for hemåt till Härnösand. 

Optikerbesök och storhandling (bland annat lite mer julklappar, man får passa på!) blev det innan vi kom hem. Sen har det varit betala räkningar, stöka undan och till sist börja se lite film, gamla goda "Jason X" som det var över 8 år iallafall sen sist vi såg, säkert mer. Mattias gick och la sig tidigt, både han och jag har varit jättetrötta denna vecka. 

Nu sitter jag själv och kikar på "Ghost Ship" från 1979-80. Undrar om det var denna, mamma som du såg på bio och blev så rädd av?? =D (Tryck på bilden så kommer du till trailern!)
Imorgon kväll börjar jobbhelgen! Hoppas få sova ut lite. Godnatt!! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...