tisdag 4 maj 2010

Lekparkslek , ärvda kläder och påminnelse!

Igår hade lilla goskruttan på sig denna bruna tunika som är kvar sedan vi systrar var små! =) Klöst sig på näsan har hon också gjort...de små sylvassa naglarna växer ju snabbare än man hinner med! Tråkigt väder både igår och idag, fick liten snö/hagel igår och inatt har det regnat. Jag har lämnat Kiron på dagis, ser att de är ute och leker. Blev lite utelek igår också, tog en promenad när det var uppehåll (men blåsigt!), till två olika lekparker där Kiron fick gunga och åka rutschkana...På tal om rutschkana skulle jag vilja hitta en större till Kiron att ha på baksidan, vi har en liten som ni sett på bild tidigare...
Kiron brummar MC!
Kiron gungade "stor" gunga, annars har han bara gungat i babygunga där man sitter som i en ring, utan risk att ramla ur... Men han höll i sig bra!
Sen kikade vi på en spindel som kravlade omkring i sanden...huva till mammas fasa ville Kiron gärna peta på den...BLÄ!
Ja, livet är spännande med småttingar!! ;O)
Blev korvstroganoff till middag, och vi provade med lite ersättning igen med samma resultat... Inte sovit lika bra inatt men ändå inte dåligt heller, hon har ätit 3 gånger! Kram på er!
Förresten, glöm för all del inte att vara med i min tävling där du kan vinna ett plagg från PingPong Barnkläder, är inte många tävlande med så vinstchansen är stor!!! Tävlingen avslutas imorgon kväll 20.00!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...