lördag 1 maj 2010

Majbrasa, god mat och tid!

Igår kväll hade vi en mysig middag på tu (tre) man hand, åt god kycklingpaj med bacon, mumma! Provade för första gången ett recept ur Barbro Lönnegrens "100 läckra pajer", hennes "100 grytor och gratänger" är en av mina favoritkokböcker som jag lagat många recept ur. Sedan gick vi upp till Geresta där de hade brasa i vanlig ordning. Synd att det skulle vara så svinigt kallt bara! Vi var bara där en liten stund innan vi vände hemåt för amning och mys vid TVn, såg lite Millennium (nä vi har fortfarande inte sett klart alla avsnitt, tar lång tid eftersom vi får dela upp det så...haha!)Vi mötte våra bästa vänner på väg upp dit, de hade också med sig barnen. Robin tyckte brasan var spännande...
Hehe, måste bara visa lilla kameravane sonen våran, igår när jag tog fram kameran så slängde han sig direkt bredvid lillasyster och smilade upp sig.! =)
Som ni ser har han ett sår i pannan, han råkade få kanten på diskmaskinen rakt där! Han verkar ha det jätteroligt hos farmor, idag har de varit ute hela dagen och planterat och han har åkt skottkärra på jordsäckar, hehe!
Han ska sova där även inatt.

Vi fick en lugn och skön morgon, jag läste lite bok när jag åt frukost (hur längesen var det inte jag gjorde det!!!)
Sen packade vi ihop oss och for på lite loppis och sen veckohandling.
Tiril har vuxit i sin skinnjacka nu, lilla coola tjejen!
Vi har hyrt film, 3 st som vi får ha i en vecka, vi valde en tillsammans, "Paranormal Activity", jag har stora förväntningar på den, ÄLSKAR skräckfilm, sen fick M välja "Boondock Saints 2" och jag "Twilight-New Moon"...=) Så nu väntar film-tajm! Och mer god mat, ska äta pepparbiff med potatisgratäng och bea! Hoppas ni får en bra lördagkväll och glöm inte tävlingen, ni har på er till ikväll kl. 20!

2 kommentarer:

Tova sa...

Oh, där brukade vi kolla majbrasa när jag var mindre :) mysigt! själva gjorde vi dock inget speciellt igår, hihi.
Kram

Anonym sa...

så mysigt med majbrasa och "nästan" barnfri helg då=).

söt Tiril är i sin skinnjacka o Kiron ser så gullig ut med sitt kamera-smile.

hoppas ni haft det roligt med att titta på film o allt. kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...