söndag 23 maj 2010

Shoppat, förkylning, blommor och trötthet...

Jaha så var det dax igen...förkyld!!! Både jag och Kiron, han snorar en massa och jag verkar hålla på tappa rösten...Typiskt, vi har väl iallafall varit friska ungefär en månad denna gång. Och jag vet inte om lillan också har det på gång, inatt har hon sovit som mest 2 timmar i sträck, så jag är illamående av trötthet, fast jag låg till 9.30... Blä vad jobbigt. Så idag blir det en lugn kurerar-dag, se om man kan "mota Olle i grind" så att säga. Hade annars nån fundering på att ev. åka till Birsta idag...
Igår hade vi iallafall en härlig dag, på eftermiddagen blev det lite kallare men på förmiddagen njöt vi ute i solen. Kiron fick en vattenhink att leka med, och han ville nog gärna bada däri oxå...! Men fullt så varmt var det nog inte.
Vi fixade handlingen sedan, på Coop hittade vi bla. dessa fina skor till Kiron för 99 kr! Han gillar dem skarpt och vill även ha på dem inomhus...(det är ju ett av hans största intressen nu, att ta på sig skorna...=), och det är lite fiftyfifty om det blir rätt fot eller ej, här är det iallafall det.)
Vi köpte även penséer som jag satte i krukor innan middagen, så nu har vi oxå fint ute! =) Årets färger blev orange/lila på framsidan, och vit/lila på baksidan. =)
Vill gärna köpa fler framöver, men nu har vi iallafall två krukor. Ska även köpa tagetes och plantera runt vår Astrid Lindgren-ros, för att hålla borta kusar, ett tips från min mamma! ;o)

Har fyndat mer de senaste dagarna, Ellos har ju sommar-rea nu, och vi har beställt 4 par trosor till mig, 7 par kallingar till Kiron (ska börja vara utan blöja i sommar, de här), ett par 3/4 byxor till M och 2 pikétröjor till M, (de här), allt för ca 330 kr med frakt! Rean syns inte i webshopen innan man aktiverat den, men vi fick en katalog häromdagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

nää ska ni va sjuka nu igen=(. hoppas det snart går över, är ingen höjdare med förkylning i värmen (som snart kommer igen antar jag)!!

så söta ungarna är som vanligt=).

så komiskt, vi shoppade också på Ellos igår, blev mest kläder till mig o Dan.

krya på er så mycket!! kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...