tisdag 18 maj 2010

Syskonlikhet, jämför på bilder...

Ibland när jag kollar på bilder på Kiron när han var bebis, slås jag verkligen av likheten mellan honom och Tiril, jag hajar till och tänker "Är det Tiril?!" Igår tog jag lite fler bilder till våra fotoväggar, och snokade nu reda på de liknande bilderna på Kiron. Han var dock nästan 5 månader på sina bilder...Men nog finns det en del likheter!
Tiril är överst på bilderna, Kiron under... Över näsan och munnen är de mycket lika, och ögonbrynen, men de har inte så lika ögon. Men jag tror att också hennes ögon kommer bli bruna, kanske inte lika mörka som Kirons dock.
Han hade rundare form på huvudet iallafall här...=)
Lika nyfikna på världen!
Underbaringar! Tiril till vänster, Kiron höger.
Här är bara Tiril...mammas gotjej!
Vi fick en del utetid igår, lillan var ganska nöjd att ligga och filosofera och smaka på sin kanin-leksak i babysittern, och sen tog hon en lur inne medan jag och Kiron sprang lite ut och in och grejade. Kiron sprang till grannen och babblade med henne, en söt pensionär med fin trädgård, jag var bara lite rädd att han skulle plocka hennes blommor...men det gick bra. =)
Tiril håller pappa sällskap i soffan igårkväll, han lagade strumpor, haha! =)
Nu är Kiron på dagis, är riktigt varmt ute, jag vet inte riktigt vilka kläder man ska skicka med honom för marken är väl fortfarande ganska fuktig men i övrigt är det rätt torrt och varmt...
Jaja men här kan man ju inte sitta hela dagen, kram på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...