lördag 29 maj 2010

Synd om mig, tjejfilm och bygge...

Ja LITE synd om mig kan det kanske vara...är trött och sjuk. Febern kom tillbaka igår, och jag mådde pyton. Fixade dock pizzan till middag, M var redan på väg hem. Sen tog vi också en sväng och kikade på en vagn här i stan, helsvart Emmaljunga Crossway, hos en supertrevlig tjej. Vagnen var mysig men lite solblekt, och jag vill ju egentligen gärna ha en vagn med "tjej"färger...herregud hör på mig trodde jag väl aldrig! Men men, får väl fundera ett tag till.
Vi for oxå och hyrde film, jag ska få kika på lite tjejfilm idag när M bygger med sin pappa. Kiron är ute med dem nu, och jag och Tiril har tjejmys här inne.
Har inte sovit så bra inatt heller, 2,5 timme i sträck som mest. Det blev likadant igår kväll, hon somnade kring 20, sov 30-40 min och var sen vaken och grinig 1 timme. Är så jobbigt för inget hjälper, vet inte varför det blir så, om hon är övertrött eller vad? Vill gärna ha fler svar på frågan om hur era 4-månaders sovit (vilken tid de somnat och för hur länge, hur länge på morgonen osv.)
Iallafall, ska kika på denna film under dagen:
Hyrt "Bedtime Stories" också, gamla filmer kostar bara 15 kr att hyra där, perfekt, för man kan se filmer man helt missat billigt. =) Och vi hyrde "Turtles" till Kiron för att se om han gillar dem lika mycket som kompisen Robin (som tom. sover med filmen, haha!)
Annat att göra idag; skriva sena räkningar, skicka foton till framkallning, skriva matsedel, handla, göra kycklingsallad (som jag redan förberett mycket av så det går fort). Önskar jag hade tid och ork att sy, men det är väl bara att se i stjärnorna efter... Tänk om alla plagg och idéer jag har i huvudet skulle få komma till och förverkligas??! Härligt...
Nä nu vill Tiril ha lite kärlek och mat, så jag ska passa på att börja se filmen... ska nog mumsa lite gotta och tycka synd om mig också...
Min röst den kommer och går lite som den vill, haha!

3 kommentarer:

Anonym sa...

usch din stackare, den där sjukdomen verkar aldrig vilja gå över!! krya på dig, du fååår tycka synd om dig själv, skulle jag jort iaf;-).
Linn är ju för liten än, men Noah sov hela nätterna vid 4 månaders ålder. fast jag ammade ju inte...men jag tvivlar på att Linn kommer bli sån, iaf kändes så inatt...
men herregud människa, hur orkar du vara igång så mycket på dagarna efter såna nätter?? jag blir totalt som en zombie o får inte mycket gjort..

kram

solokatt76 sa...

Oj vad du pysslar och grejar fast du är sjuk!

krya på!!

Emma sa...

Då Nemo var 4-5 månader så började han att vakna efter 30-40 minuter varje dång han sov, vilken lur det än var. Kämpade som en dåre för att få bukt med detta märkliga fenomen. Fick höra att man sover rätt så lätt de första 30 minuterna för att sedan gå upp i en väldigt ytlig sömn innan man faller ner i djupsömnen. Vissa barn klarar inte denna ytliga sömn utan vaknar och är förstås jätte trötta och ledsna. Jag förstår precis hur det är! Har skrivit rätt så mycket om detta i min blogg så då du har tid nån gång så skumma igenom den, det kanske inte är till någon hjälp men den kan kännas bättre att andra gått igenom samma sak. Har även skrivit en hel del om ammning som du kanske tycker är kul att läsa om. Sömnbesvären började väl hända någon gång i sep-okt 2009 om du inte orkar leta =)
//Emma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...