söndag 23 oktober 2016

Sweet sunday!

En till ledig helg som gått gaaalet fort! Vi har haft besök varje dag i helgen. ;) Firat Kirons födelsedag i efterskott med kalas, och Halloween i förskott, vi har haft superkul och kommer lägga ut bilder imorgon!
Idag har vi haft en lugn och skön söndag, jag sov länge, går ju på natt till veckan så det behövs lite omställning, behövligt var det ju också då vi kom i säng efter 2 inatt! 

Vi tog en liten promenad i gråvädret, skönt med friskluft och dagsljus de stunder det är ljust nu (börjar mörkna redan vid typ 15!).


Jag hann med ett litet danspass medan M fixade maten och sen vi ätit så började vi kika på E.T, har köpt den på svenska nu så tycker det är dags att visa barnen! Älskar lugna söndagar då man får göra nästan bara vad man känner för, för sällsynt... 

Vi fick kvällsbesök av bror med familj, de grattade Kiron. Han har uppvaktats i helgen av Marianne som kom förbi i fredags, kompisarna på kalaset och nu familjen Kjönberg. ;) Fått så fina presenter; Legosatser av olika storlekar, pengar, presentkort på Himlabadet och nu presentkort på bio! Tack så jättemycket! 


Eftersom vi firade Halloween i förskott igår så såg vi inte "Så mycket bättre", fast vi har faktiskt tänkt att titta i år för första gången, är ju min favvo Danny Saucedo med. =) 
Däremot såg vi idag premiären av "Midnattssol" på SVT1, den började ju lovande! 

Sen fortsatte vi med att streama en annan premiär från i torsdags, "Svartsjön". Vi har inte 3:an och 6:an längre men thank god för play och dylikt. ;) Ännu en lovande serie, mysigt!  


Till veckan börjar min 2-veckors nattperiod, dock med lite mindre nätter än vanligt denna gång då vi både har planeringsdag på jobbet på onsdag, och därför får ledigt natten före, och jag har tagit semester 2 nätter på höstlovet (nästa vecka). Så istället för 7 nätter blir det 4. ;) Plus en massa skolarbete, bara att köra på!


Som sagt, bilder från Kirons kalas och vårt Halloweenfirande kommer imorgon! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...