måndag 10 oktober 2016

Kirons önskelista till 9-årsdagen!


Hej! Nu är det ju nästan enbart en vecka kvar till Kiron fyller 9 år, nästa tisdag! I år är det svårare än nånsin att komma på presenter till honom...Men när jag kliat mig i huvudet en stund (frågat honom flera gånger ja!) så kom jag faktiskt på en hel del han skulle tycka om. 
Hans högsta önskan vore typ ett Nintendo Wii U eller liknande spelkonsol men vi har förklarat att vi inte kan köpa det till enbart honom utan hela familjen i så fall (men inget v,i har råd med för tillfället!!!) 
 Men ja, här har jag samlat lite han vill ha eller behöver! ;) 
Han gillar ju Pokemon Go som alla andra, gillade ju Pokemon tidigare också så prylar med Pokemon, Pokemon-kort, album till dem osv... Han har inte detta Wii-spel ;) 


 Han tycker också fortfarande om Minecraft, och fast han inte leker med Lego lika mycket längre har han önskat sig Minecraft-Lego. Han är en sån som bygger ihop satsen och sen får det stå och vara fint på en hylla. Emellanåt river han ner allt för att bygga upp igen. ;) Annat med Minecraft gillas också, som kläder, lampor, mjukisar osv! 

Minecraft-handböckerna har han bara en av! 

Prenumeration på Minecraft-tidning. Eller speltidning i allmänhet. 

Böcker! Han gillar t.ex. Kapten Kalsong (har bara första än) och LasseMajas Detektivbyrå, även Sune-böckerna. Och faktaböcker för barn i hans nyfikna ålder. 

Ett hockeyspel! Eller AirHockey skulle också kunna vara kul. Brädspel av olika slag! T.ex. dessa fem nedan. "The A-mazeing Labyrinth" har vi gamla varianten i stugan. ;) 
 Experimentlådor! =) Finns flera olika varianter, tex. här här och här       

Fjärilsodling/uppfödning, kit finns tex. HÄR. 


En gammal hederlig Keyboard.


Detta kanske han inte så mycket önskar sig som behöver.... Kläder! Jeans och tröjor mest. Stl. 146. Favoritfärgen är grönt. ;) 


Sen skulle han gärna vilja ha t.ex. en sån här AT AT-Walker Star Wars Lego, såna stoora satser som tar tid att bygga. Men det kanske är bäst om han samlar ihop till dem själv. 

Annat som är kul är t.ex. biobiljetter!! 

 Pengar! Så han kan spara till det han önskar sig själv! Ger bättre insikt om hur dyra saker och ting faktiskt kan vara och att det tar tid att spara till... 

Och upplevelser, som ex. har vi inte varit på Leos Lekland eller Himlabadet än så presentkort där kanske? Eller badbiljetter på badhuset här i stan skulle också uppskattas mycket! 

Ja, nu har ni en hel del att inspireras av eller hur? 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja det blir svårare och svårare att köpa ju äldre de blir (och dyrare) Edward önskade sig inte så mycket i år. Han ville ha pokemongosedjur och en Avengersfilm. Han ville ju ha en mobil oxå men det skrev han inte upp för han tyckte inte vi skulle behöva köpa en sån dyr sak till honom så det bestämde han sig för att han skulle köpa själv för sina sparade pengar och de han får för jultidningsförsäljningen 😄 Vi bad släkten lägga en slant till mobil, minneskort och skal. Bättre att alla hjälps åt att köpa nåt som han vill ha. Man har som sagt inte så mkt råd själv just...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...