torsdag 13 oktober 2016

Höstlista!

Höstlista jag hittade hos Underbara saker!
1. Vad är det bästa med hösten?
Både bäst och sämst är mörkret!! Men att få tända ljus och göra mysigt inomhus, det är bra härligt ändå! Vi ser extra mycket skräckisar, och vi firar Halloween som vi ju ÄLSKAR hela familjen! 

2. Vad kommer du äta i höst?
Varma soppor kör vi mer med under höst och vinter, och rotfrukter! Jag bakar också ganska mycket på hösten så en del hembakt blir det ju. ;)

3. Vad kommer du dricka i höst?
Hösten är te-säsong!! Gärna te till en deckare. Men också vårt egenbryggda vin och svartvinbärslikören (som snart är slut, haha!) 

4. Vad gör du om dagarna egentligen?
Ja...jobbar ju inom äldreomsorgen. Jobbar mycket kvällar så det blir många mörka promenader. Annars just nu känns det som om allt jag gör på ledig tid är plugga! Plugga plugga, kursen Äldres Hälsa & Livskvalité. 
Blanda det med lite bakning och stress så är det väl vad jag gör. Varit förkyld för tredje gången i höst (tror jag det blir?) men har kört första träningspasset på en vecka idag. 


(Sötnos jag såg på väg till jobbet häromdagen)

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Vi smakade av årets egna vin och gick på loppis, fixade med Kirons presenter, hade utbildningsdagar på jobbet, pysslade inför Halloween och bakade till Kirons födelsedag. Hans uppvaktning började också lite i förskott. 

7. Vad kommer du lyssna på?
Jag lyssnar på min egen lista med gladmusik "Hannas gladmusik", på Spotify mycket just nu, den får mig i rätt humör, får mig att andas och behålla gott humör trots stressiga veckor. Samlat mina lyckolåtar som gör att det spritter lite extra i kroppen och hjärtat, varenda en gör mig glad. 
 Länk:
https://open.spotify.com/user/azmodean25/playlist/1WglzT4Ph6QnlEMJritU2g
 Annars lyssnar jag väl  mest på föreläsningar via internet genom kursen, haha! 
Lite låtar som jag gillar just nu: Zara Larsson & David Guetta-This one´s for you, , DJ Snake & Justin Bieber-Let me love you, Hymn for the Weekend-Coldplay, Charlie Puth & Selena Gomez-We don´t talk anymore, Sia & Kendrick Lamar-The Greatest, Jonas Blue & JP Cooper-Perfect Strangers, Shawn Mendez-Treat you Better, Alan Walker-Sing me to sleep... 

8. Vad läser du?
Lånade ju hem hela "Hammarbyserien" av Carin Gerhardssen av Nadde så den är höstens läsning, har sex av dem kvar att läsa! Fast just nu har jag tagit paus från morden och läser "Järnprovet" av Cassandra Clare & Holly Black. 

I övrigt är det ju en massa artiklar och läroboken i kursen som jag mest läser. 

9. Vad tittar du på?
Vi har börjat se "Penny Dreadful" nu på Netflix, sista säsongen av "True Blood", Wallander-filmerna (från 2013), "Game of Thrones" och så har vi tänkt ge "Så mycket bättre" en chans i år. 
Och såklart som alltid en massa rysare inför Halloween! 

10. Vad var bäst med sommaren?
Besök ifrån USA var nog klart bäst! Saknar dem! =( Vår egen semestertripp till Stockholm var också mysig, och att vi fick ganska mycket gjort i uterummet. 

11.Vad har du för höstplaner?
Få in så mycket uppgifter i kursen som möjligt så jag känner att jag kan ta det i lite lugnare takt sen, fira Kirons födelsedag och traditionsenligt Halloween med grannarna. Försöka njuta trots att det är en årstid jag inte är särskilt förtjust i. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...