lördag 12 mars 2016

Mysig helg so far...

Hej! Här ligger vi! =D Jag håller på att märka upp saker inför nästa helgs bytardag, grabbarna kom upp och håller mig sällskap en stund, de har rensat bort lite av Kirons leksaker.

Tiril är på kalas! =)

Igår hade jag och barnen en mysdag. Jag fick faktiskt sova rätt bra, Kiron sov till strax före 8, Tiril till runt 8.30 och jag slumrade sen om till runt 9.30 medan de såg TV. 
Började på en ny bok till frukost, fyra år sen sist jag läste Camilla Läckberg så nu var det dax för lite Fjällbacka igen, läser inte lika mycket deckare nu men den som spar... ;) 

Härliga dagar ute nu! Tinar för fullt i solen. 
Vi gick ut på eftermiddagen och bara njöt, jag drog fram en stol och satt och blundade en stund. =) 

Blev sen också smörgåsar och varm choklad till mellis. Sen var barnen lite blöta, svårt med rätt kläder nu, så vi gick in.

Haha Esters favoritställning! 
 Efter middagen gick vi över till familjen Wusch och spelade lite kort och fia, kul med lite spelkväll och vi lärde oss ett tyskt kortspel som heter MaoMao. =) Påminner litegrann om VändTia. 
 Idag rensas det som sagt för fullt här, så mycket jag hinner. Snart är det dax att fixa middagen, och sen ikväll blir det Melodifestival-finalen såklart! Vi tror Frans vinner. 1 kommentar:

Johan sa...

Kortspel och fia med knuff i all ära, men varför tar ni inte och provar lite moderna spel ?

Tex Biblios av Steve Finn eller 7 Wonders? :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...