onsdag 12 november 2014

Loppis, ledig dag och en hel del TV.

Hej! Kikar in lite innan läggdax. 
Igår var jag på Erikshjälpen, för första gången på några månader. Kom inte hem tomhänt även om det inte blev några storfynd, men lite fint tyg och pysselprylar säger jag sällan nej till. =) 

På eftermiddagen igår blev det tokfint väder, kändes snarare som vår än höst/vinter, och ganska svårt att förstå att för bara nån dag sen var det snö och is överallt. Idag har det dock snöat igen så vi får väl se. 

Kvällen igår avslutades med mysfilm, har väntat på att få se "Dracula Untold" och den var riktigt sevärd! 

Och idag hade jag veckans enda lediga dag, den har nu kommit och gått... 
Tiril hade utflykt med förskolan, och hon har också fått utökade tider de dagar jag är ledig eller jobbar kväll, då de tyckte att hon missar så mycket med de tider vi haft, och vi betalade ju ändå heltid. 
För oss blev det tyst hus med läsning, både jag och maken. M har fortfarande väldig hosta speciellt nattetid, men imorgon blir det jobb igen för honom. 


På eftermiddagen har jag grejat med lite sömnad, klippte till lite återbruk och sydde ett överdrag till anslagstavla, visar sen. Tiril tyckte att hon kunde ha byxorna redan nu innan jag sytt om dem, haha! 

Introducerade min favvo "Sailor Moon" för en tjurig och upprörd dotter (hon surade över att Horseland inte längre finns att se på SVTplay!) och hon fastnade, Kiron kikade han med. Woohoo, ser fram emot att få återuppleva lite gamla minnen med Sailor Moon. Skitbra serie! 

Denna kväll har avslutats med mer vampyrer, dags för oss att se klart på "True Blood", vi har faktiskt några säsonger att se t.o.m. boxat! =D 
Japp det blev mycket TV-prat denna gång. ;) Imorgon väntar utbildning hela dagen för mig, ska bli brandombud på jobbet så vi ska utbildas hos räddningstjänsten. Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...