söndag 30 november 2014

1:a ljuset tänt och lite mer i hemmet...


 Hej på er! Idag har jag jobbat kvällspass, så jag hann vara med och tända det första ljuset imorse, efter en lång skön sovmorgon. Myyys! Vi har faktiskt två adventsljusstakar i år, en uppe och en nere.  Vi sitter ju ganska ofta nu uppe i sovrummet på söndagarna så jag tänkte att det var passande där med. =D Den nere blev en ny variant på förra årets nyköpta ljusstake, med juteväv runt. Det kommer vara en hel del jute här i jul. 
Och den uppe är en gammal enkel och fin kopparljusstake. Och självklart släcker vi ljusen på den våning vi inte är! 

Burken jag klädde in häromdagen fick förresten en liten kompis också, klädd i jute, och lite matchande ljusstaken. Enkla och fina inredningsdetaljer som är superlätta att göra själv! ;) 

Här är vårt julkök so far, har ju inte pyntat än mer än bytt textilier och satt upp stjärnor. Men jag är nöjd över hur ljust vårt kök är den här vintern, M har satt upp ljus i vitrinskåpen. 
Mattias och barnen var ner med Mark och Christina till skyltsöndagen här i stan,  som så ofta missade jag den,  alltid när jag jobbar....  Barnen fick träffa tomten och fick varsin liten julklapp! 

Imorgon blir det morgonpass och sen har jag 7 påsar med kläder och skor till Tiril efter kusinerna Moa och Wilma att gå igenom. Vi får såna här lass lite då och då av min syster med familj, och jag är otroligt tacksam för det (och Tiril med, blir som lilla julafton för henne även om det mesta får sparas att växa i), mycket fina kläder!! 
Hopp i säng och läsa nån rad för att varva ner, godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...