onsdag 26 november 2014

Back to business, shoppingtips och filmtips!

Idag var Tiril officiellt smittfri, och fick gå på förskolan! Lycklig tjej imorse. =) 
Jag passade på att städa lite,  ta igen lite förlorad sömn (galet skönt och välbehövligt!), planera lite kommande sömnad och se "Hela Sverige Syr"som jag inte hunnit se klart. 
När barnen kom hem var det vanliga lugna rutiner, jag och Tiril spelade ett parti Memory innan jag fixade maten, och Kiron spelade Wii. 
 Lagade Ms favoritmat till middag, fiskgratäng med svampsås! Trattkantareller från mina föräldrar. =D 

M hade varit upp och tittat till stugan, han tog hem de två fällarna vi har där så nu är det lite mer mysigt i kökssoffan. Känner lite svacka och inspirationsbrist just nu, vad gäller pynt och pyssel. Men man kan ju inte vara på topp jämt, julen kommer ju ändå och säkert inspirationen också, är ju bara första advent på söndag. 

Ett litet tips! Skoterdelen.se har just nu en hel del rea, vi har beställt dessa kängor från Snowpeople, nedsatta med 270 kr. Tyvärr dyr frakt men det blev ju ändå ett bra pris för vinterstövlar, 298 kr. =) Var sugen på ett vinterställ till honom också till nästa år men svårt att veta hans storlek då, jag har svårt för att köpa sådär långt i förväg... 

Och till sist ännu ett tips, på film. Såg denna fina sorgliga kärleksfulla film igår,"If I Stay", tårarna bara rann i stort sett hela filmen. Se den! Här kan ni se trailern. 

Nu är det dax att krypa ner bredvid maken och läsa några sidor, imorgon har jag ett möte på jobbet redan 7.30...dum tid på en ledig dag men men!! 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...