fredag 28 februari 2014

Hostar vidare men firat pappa.

Usch förkylningen har inte vänt än, känns som om jag ska kvävas av hostan emellanåt, och har hostat så mycket så halsen känns så himla öm! Rösten är väldigt reducerad och Mattias tycker jag låter som en liten knarrig tant, haha tack för den liknelsen...;(
 Igår blev det en mycket lugn dag, vi hade dock ett viktigt möte på skolan vi inte kunde hoppa, men annars var vi hemma så jag kunde vila.
 Kiron fick vara ledig idag, tidigt sportlov (har v.10) och ledigt 4 dagar först, de kommer ändå gå tisdag och onsdag till veckan.
 
Vi hade bestämt sen tidigare att gratta min pappa (som fyllde år igår) idag. Är ju inte så jobbigt att åka bil och bli bjuden på smörgåsfika heller så det har gått bra, men är helt slut nu sen vi kom hem igen! =P Men gott och trevligt var det! Blev alltså smörgåstårta till middag!
 
Och lite Pavlova gled också ner.
 
Vi kom hem kring 18.30 och hade lovat barnen fredagsmys så vi har poppat lite popcorn och sett lite Starzinger och Let´s Dance. Tiril har sett med inlevelse, hon imiterade rörelserna tjejerna gjorde och beundrade alla fina klänningar, frisyrer och skor... Nytt favoritprogram?
Har lite göra här vid datorn, tur jag varit aktiv innan jag blev sjuk, och fotat en del kläder att sälja, har redan fått sålt en del. Mest märkeskläder, resten sparar jag till bytardagen.
Nu har barnen kommit i säng och jag och M ska strax se nåt annat än Let´s Dance, blir nog nån film.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Skönt att du orkade med lite roligheter trots att du inte är hundra pigg då!
Krya på!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...