fredag 25 oktober 2013

Halloween-fredag!

Halloween är ju inte förrän på torsdag, den 31 oktober, men här i huset firar vi i helgen då vi alla är lediga. ;) Nästa helg är det ju dessutom Alla Helgons-helgen och då är det ju en annan högtid, även om jag själv inte tar illa upp om man kör dem samtidigt, men tror många gör det.

M var hemma med Tiril idag, men han hade glömt stänga av sitt larm (fast han trodde han gjort det) så jag har varit vaken sen 4.50 eftersom jag inte hann somna om innan det verkligen var dags att kliva upp! =(
Var verkligen Halloweenstämning på väg till jobbet imorse, creepy...;)
 
 Det blåste isvindar trots att det inte var kallgrader, men jag fick pälsa på mig min gamla vinterjacka, och gummistövlarna eftersom mina joggingskor blev dyngsura på väg hem i spöregn igår. Man kände sig snygg, haha!

Efter jobbet var vi på ett möte, som kändes givande!  Alltid positivt!
M var iväg på leksaks och vintersportloppisen på Brännaborg och lämnade in lite saker, inte mycket. Den är imorgon mellan 9.30-13 för den som vill kika!
Sen har vi haft fredagmys! M och barnen pyntade så fint igår. Kiron älskar verkligen Halloween, han är helt lyrisk, så därför gör det inget för oss om pyntet får stå kvar någon vecka.

Kvällens middag blev tacos! Kiron ville bli fotad för en gångs skull!



Sen barnen somnat har jag och M högtiden till ära sett "Trick ´r Treat", en mysig rysare måste jag säga, och passande! Och tänk att jag lyckades hålla mig vaken hela kvällen trots att jag hade mina seriösa tvivel!!
Imorgon är det fråga om att åka till Birsta eller inte. Barnen och M behöver nya vinterskor, och jag behöver en ny vinterjacka...Samtidigt är vi alla jättetrötta efter den här stress-veckan och det är alltid jobbigt att åka hela familjen, blir stressigt och tjafsigt. Men jag kan inte åka ensam heller och köpa skor till dem! Åh suck.Vill bara vara hemma och vila. Men när ska jag då kunna köpa det vi behöver??? Blä.
Nu är det verkligen god natt för mig! Ska sova på saken!  

1 kommentar:

Cattis sa...

Hoppas Tiril är på bättringsvägen! Håller med om att det kan vara jobbigt att åka hela fam till Birsta, annars är det åtminstone passande Birsta-väder idag...*regn och rusk*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...