tisdag 29 oktober 2013

En helt vanlig dag.

 
 Har inte så mycket att skriva om idag...en helt vanlig dag. Jobbat morgon, hämtade barnen, mellis och fix hemma, middag när M kom hem, snabbis till bibblan, bad för ungarna och sen kvällsrutiner.... Såna dagar som är livet, helt enkelt. ;)
 
Medan jag drack lite kaffe innan middagsfix läste jag senaste numret av det lokala tidningsmagasinet Yippie (som jag varit med i tidigare), och såg att de satt ut länk till min AlvElida-eplabutik, i en artikel om lokala webbutiker! Kul!

Nu är jag trött trött, har betalat räkningarna ikväll och det var många stora räkningar denna månad...=( Unnade mig ett glas vin under tiden jag skrev räkningarna, och sen lite "Ben & Jerry´s"-glass jag köpt idag (har ju liksom lite helg mitt i veckan, och jobbar ju i helgen ;)). Måste ärligt säga att det är första gången jag äter det (förutom pinnglassen), är ingen glassälskare egentligen så köper inte ofta åt mig själv, bara åt ungarna. Måste ju se vad "all the fuzz is about", och denna var verkligen god, namnam!!!
 
Även om jag är trött så är jag också tjurig, så nu ska jag ändå se ett avsnitt av Vampire Diaries, måste ju passa på när man har TVn för sig själv och inte har en stressig morgon imorgon...;)
God natt på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...