onsdag 16 oktober 2013

Mystiska prickar...

 
 Igår blev det vabb för min del, Kiron hade flertal kliande prickar på kroppen som vi ville hålla koll på, ingen feber eller andra symtom men i alla fall, kände inte att man kunde skicka honom till skolan så. Såg inte ut som virusprickarna han har haft tidigare men kanske det var det ändå, för pigg är han och det har inte blivit fler heller. Virusprickar, allergi (som han också haft flera gånger, men vi har inte bytt tvättmedel eller liknande nu! ) eller bett??? Tiril har också prickar, som inte heller blivit fler. Möjligen nåt katterna dragit in isåfall som tex. kattloppor, och vi har bäddat rent och sanerat osv osv. Uäck.
Så igår och idag har båda barnen varit hemma. Det har målats massor, lekts med dockor, setts på diverse filmer, byggts kojor m.m. Man blir helt slut av att vara hemma, haha!
Jag är ledig fram t.o.m. lördag, så Tiril är i alla fall hemma med mig, har inte bestämt än hur vi gör med Kiron, egentligen skulle han väl kunna gå för det är knappast nånting smittsamt men samtidigt kan han ju vara hemma, har inte skolplikt men de vill ju gärna att han kommer varje dag...Ja håhåjaja.

 Tiril var ute och "hjälpte" pappa meka med bilen ikväll, kallt ute!! Men kul hade hon, hehe.
 
Dagens middag blev fiskgratäng, med räksås denna gång istället för svampstuvning som jag brukar göra. Jättegott det med!!!
2 dagar kvar till Kirons födelsedag, ikväll har vi kikat igenom hans födelsedagspresenter, köpt lite då och då, och en del köpt sparar vi till jul. Vi har hunnit se ett avsnitt av "Supernatural", och nu blir det sängen, totalt slut!! God natt!!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ursch.. oidentifierade prickar = bläää!!
Några barn här där vi bor fick röda prickar en höst som tydligen var från Sandloppor. .. kanske kan va nåt sånt??

Hoppas Kiron får en fin födelsedag! !

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...