torsdag 20 december 2012

Stress, inlagd sill och "recension" av juice!

Hej! Installerad här för sista jobbnatten för denna gång. Har sen ledigt till juldagen då jag jobbar kväll, ledigt igen i mellandagarna, jobbar nyårsaftons morgon och sen ledig tom. 6e Januari. =) Ska bli härligt och jag är såååå glad att jag sökte semester, var i valet och kvalet, men med all denna stress jag känner just nu så behöver jag semester! 
Jag är dum som ställer såna här krav på mig själv, det är ingen annan som förväntar sig att jag ska göra allt det jag föresatt mig, JAG VET, och jul blir det oavsett! Det som stressar mest är ju sömnadsprojekten, vill så gärna men hinner inte allt...=(((Men det är väl detta med många idéer och lite tid, sen är det också vissa övriga grejer jag vill ha varje jul...
Tex. egen inlagd sill! Den blev avklarad idag! Nu ska den stå till sig några dygn innan provsmakning...=)
 Jag är testpilot för Smartson, denna gång Rynkebys nya juice-smaker, valde att testa "Äpple Apelsin Mandarin". Den var mild och god, men jag vill gärna ha lite mer "klös" i min juice. Men barnen tyckte den var jättegod och ville gärna ha MER, och maken tyckte också om den. Kan nog hända att vi köper den som variation emellanåt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...