onsdag 5 december 2012

Hes tjej, nött film och planer de kommande dagarna.

Hej på er. =)
Skruttan har lite whiskyröst idag, hes och slemmig. Hon hostade inte lika mycket inatt, men jag tror hon får vara hemma imorgon ändå, M vabbar. (Idag kan vi passa in så han kommer hem innan jag börjar, så ingen av oss behöver ta vab). Jag jobbar ikväll...
Gissa vad hon sitter och tittar på...? Javisst, My little Pony. Mest är det den gamla VHS-filmen, "Spöket på Paradisets herrgård" som går, och kvaliteten på den är inte den bästa längre. Vet nån om den finns på DVD? Hittar inte när jag söker på nätet iallafall...=(
 
Har lugnat sig med snöandet nu. 16 minus var det när följde Kiron till dagis(hans extratid).
Jag sydde klart 2 beställningar igår men har fortfarande fler som väntar. Så det blir det imorgon. Har också tänkt gå på bio imorgon, äntligen Twilight Breaking dawn 2, vill hinna se den medan den går på bio! =) Så Ia ska hänga på, annars får jag gå själv.
 
På fredag har jag planer att baka lussebullar...Har ledigt fredag lördag söndag denna helg, eftersom jag går på nattjobb nästa vecka. ;)
Mer helgplaner är ev. barnvakt för barnen så vi kan köpa klart julklapparna, pepparkaksbak och söndag är Kiron bjuden på kalas!
Vi har inte skrivit nån veckomatsedel denna vecka, blir improviserat...Egentligen borde vi ju planera när vi har lite pengar, men har inte hunnits ta tag i. I måndags åt vi iallafall Pölsa och potatis, och igår hemgjord pizza (med pizzakit). Ikväll ska M laga frysmat, nån pastarätt, till sig och barnen.
Nu måste jag fundera över maten övriga dagarna i veckan...Hmm...?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...