lördag 22 december 2012

Dan före dan före dopparedan; knäck, kola och julmat.

Nu är det verkligen nedräkning till julafton. =) Börjar få mer och mer julkänsla, granen är intagen och väntar på att bli klädd under morgondagen, och jag ska då slå in alla klappar också, dagen före julafton är ju vår heligaste mysdag, vi ser också våra julfilmer och dricker glögg...Längtar. =)

Idag har vi avklarat knäck och chokladkola, går ju som hejsan när man väl tar tag i det. De blev precis som jag vill ha dem, inte för mjuka och inte för hårda!

Tjuvsmakning av julmaten blev det också, skinkan, sillen som fått stå till sig, rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, leverpastej och potatis. Gott!

Jag har sytt en liten hög med julklappar idag, så imorgon är det i princip bara Tirils julklänning kvar att fixa. En av maskinerna började krångla nu under kvällen så jag kände att det var dax att ge mig innan jag blir för irriterad, då blir det aldrig bra sömnad. Tar nya friska tag imorgon!
Så nu sitter vi och ser på "Tomten är far till alla barnen" och har det härligt. M har också provat tomtedräkten, han är tomte i år också....;o)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Såg gott ut det där! Själv har jag inte alls orkat engagera mig i något förutom lite bak idag och smält vit choklad med polkaströssel i...

Har haft en sjuklig avsaknad av energi beyond det vanliga!

Men vi är å andra sidan borta hela julen och äter hos andra så det behövs inte så mycket här hemma!

kram och god jul till hela familjen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...