fredag 6 juli 2012

Pizzabilder, bestyr och jobbiga perioder.

Några bilder från gårdagens pizza-middag på Östanbäckens pizzahouse. =)


Idag har vi handlat mer mat till bröllopet (känns som om vi aldrig blir färdiga med det, haha! ), ringt lite samtal för bröllopet (bla. är det helt klart med ny sångerska till vigseln, jippi!!!), och sen har jag sytt, känns som om jag kommit en bit på väg nu iallafall, har bara hunnit med småsnuttar då och då tidigare men nu är jag igång. =) Man ska  ju hinna med vardagsbestyren också mitt i allt, mat, städ m.m.  Ungarna har fått bada pool idag i hettan.
 Kiron verkar ha en jobbig period nu då han testar och trotsar osv. osv. mer eller mindre hela tiden. Ni skulle sett honom i kyrkan igår då vi skulle prata med prästen (en trevlig och förstående präst som tur var) men det var sån akustik så man kunde knappt höra vad vi sa. Ja jisses... Så det tar en del energi och är jobbigt att behöva vara "sträng och arg" hela tiden... Och jobbigt för Kiron med sina utspel och utbrotten som lätt uppstår nu. =(

Nu ska jag gå och träna ett sent Zumba-pass, M håller på sätta upp några skärmväggar på terrassen... =)
På återseende!

1 kommentar:

mamma sandra sa...

det kommer nog kännas skönt sen när bröllopet är över, kan tänka mig att det tar mycket tid & energi för dig!! kämpigt att Kiron är så trotsig, men han kanske också är lite uppspelt, men har svårt att visa det på annat vis. Här är det faktiskt lugnt med båda barnen vad gäller trots för ovanlighetens skull, bara Linn som tjatar hål i huvudet på mig, men det kan man ta;-).

kram på dig=)!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...