söndag 15 juli 2012

Fru Hanna Magnusson! De vackra solist-låtarna...

Nu har jag gått en dag som Hanna Magnusson...Vi började dagen med champagnefrukost och öppnade presenter, kort och vår gästboks-låda (wishing-well låda)...Och grät en del av alla fina ord och återblickar av gårdagen, som var MAGISK! Önskar att den inte tagit slut!
 Vilka fina människor vi omges av!'
Och höjdpunkten på vigseln var när min fina make överraskade mig med att spela gitarr och sjunga en av våra favoritlåtar; "Jag ger dig min morgon". Han var så nervös så han skakade, men satte sig likväl och spelade och sjöng, med bravur, jag blev totalt överraskad, hade ingen aning att han planerat det och fått gitarren ditsmugglad med min bror...=) Ni kan ju gissa om det blev tårar....

Jag har en del fina bilder redan, men min fostersyster som var officiell fotograf ska fixa sina bilder så i väntan på dem...
Dessa underbara låtar hade vi valt ut till vår fina solist Emma Ekebjörk...I omvänd ordning, men denna är den mest speciella, "Mitt hjärta tillhör dig", så passande och otroligt vacker. Ska se om jag kan få till nåt klipp där Emma sjunger sedan.
Låten blev ännu mer speciell (som om jag inte redan älskade den!) då Emma berättade att hon hade svårt att hitta noter till låten, men dock gått i samma klass som Sara Vargas sambo och mailat honom om noterna. Han berättade så att han och Sara skrivit den till ett annat brudpar de kände, men som dock aldrig gifte sig...så därför kunde vi få se denna låt som vår istället! =) Helt underbar.


Och denna med Marie Fredriksson...när Emma sjöng denna direkt i början när ingångsmusiken slutat fick jag verkligen samla mig för att inte börja böla högt, blev sånt känslosvall.

Som sagt blev dagen helt magisk...Önskar man kunde göra det igen. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...