måndag 23 juli 2012

Bildbomb Murberget, Leksand och Tomteland!

I väntan på fler bröllopsbilder tänkte jag visa vad vi har haft för oss lite tiden efter bröllopet, mest med familjen Fahlén...
Vi har hunnit med ett besök på Murberget, på deras nya fina lekrum...=)
Här var Tiril extremt uppsvullen i pannan, allergisk mot knott eller liknande, fick åka in med henne så hon fick anti-allergen.
De har gjort lekrummet jättemysigt, barnen ville aldrig därifrån!

LEKSAND!
Har komprimerat bilderna i ett collage då det skulle bli så himla många..Men vi hade härliga 2 dagar, sov i tält (barnens första gång), bilfärden ner var inte så kul då Tiril var ledsen mycket, men hem gick det bättre (förutom att vi for på små grusvägar stor del). Vi var in på Leksand sommarland, badade inte då vädret inte var så bra, men det andra var kul! Jättefin och stor camping, Leksand Strands camping, med bra restaurang, trubadur-underhållning och grillbuffé m.m. =) Och softa soliga kvällar med vin och prat.

Våra söta minstingar...
Efter Torsdagens Leksand sommarland-besök hade vi redan checkat ut och skiljdes åt, Fahlénarna for mot Borlänge och vi mot Mora och Sollerö, där det blev ett besök på
TOMTELAND!
Jag har varit där när jag var liten, var magiskt även nu. =) Är ju inte bara tomten som bebor stället heller...
Här i trollkungens tron.

Kiron fick träffa tomten! Han var pirrigt nervös....

Sen kikade vi ju också bla. i tomtens hus, där tomten i sitt sovrum hade ett stort knippe nappar hängande, och bland dessa nappar hittade vi Kirons som han skickade till tomtens nissar när han slutade med napp! ;o)

Vi skrev in Kiron och Tiril i tomtens stora bok...

Här lite fler collage-bilder, blev bla. en tur med häst-och-vagn, vi kikade i Hälge-land och på riktiga älgar, hoppade hoppborg och klättrade i klätterslott. =)

 Tomtens hus.

Utsikt mot stortrollens hus.

Långt klätterslott i skogen.

Vi funderade på att övernatta i närheten av Mora eller liknande, biljetten gällde även dagen efter och vi kom rätt sent på dagen...men istället blev det ändå middag i Mora, och sen snärt hemåt, ca. 5 timmar..

Och sen vi kom hem har vi mest haft det skönt här hemma, vi var ju iväg och shoppade igår, gjort hemmasysslor, och idag har jag sytt, men annars är det mest läsning, sol och bad som gällt!
Nu ska jag och Mattias ev. se film eller läsa lite, inte riktigt bestämt oss än...
Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...