torsdag 10 mars 2011

Middag hos mormor och morfar, och historia om ett litet smakäventyr...

Igår hämtade min pappa mig och barnen kring 12-tiden, så for vi upp till Bollsta och umgicks med dem på eftermiddagen, åt årets godaste semla (mammas hemgjorda)=) och senare middag. Mamma i matlagningsaction, och med mobilen i andra näven...=)Mattias kom när han slutat jobba, det bjöds på bruna bönor och fläsk, och för dem som inte gillar det, makaroner och korv! Jag älskar bruna bönor!

Av nån anledning är alltid dessa termosar populära leksaker bland barnbarnen...=) Och det finns också en rolig historia att berätta om dem (hoppas jag återberättar den riktigt nu...).
En morgon efter att vi varit på besök där så hade mamma kokat kaffe, som hon sen spillde upp på en av dessa termosar. Senare tog hon en kopp kaffe, men tyckte den smakade lite konstigt, en bismak liksom...
Blev inte mer med det, hon var iväg och senare på eftermiddagen tog hon återigen en kopp kaffe ur termosen...men nu var det så äckligt att det var odrickbart! Hon spillde ut kaffet, och ut kommer även ett halvt upplöst torkat grisöra (såna som hundar har som godis!) Bläääääk!!!!
Hahahaha, herregud, det är busungen Kiron som "kokat" ett av Brunos grisöron i termosen, hihi...Så sen dess kikar nog mamma alltid en extra gång innan hon spiller i nåt i nån termos...;o) Hihihi...


Idag kommer Marianne på besök, vi ska ev. åka på Eriks, ska bli trevligt!!!

2 kommentarer:

Maria sa...

haha och fy vad äckligt! :) Härlig dialekt..."spiller i" här bräker man med ä och säger "häller i"! ;)

Ha en trevlig dag!

Kram

Anonym sa...

haha, ett grisöra, va kul=). fast mindre kul för henne!! ungarna älskar allt som finns i köket, från visp till termos. ja bruna bönor är så himla gott, men det är ingen poppis av Dan.

oj va lika Tiril och Kiron är nu, har alltid tyckt de varit lika, men nu gör de samma miner så Tiril är som en yngre Kiron=)

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...