onsdag 16 mars 2011

Lekdag på Technichus!

Igår morse kom Ia förbi på en kopp kaffe och lite babbel, trevlig start på dagen! =)Blir det ev. idag oxå, får se om hon kikar förbi.


Jag hämtade Kiron lite tidigare från dagis, och vi gick ner till Technichus, där det arrangerats pyssel och lek via en facebookgrupp för mammor i Härnösand. =)
Ia och barnen var också där. Vi började med att pyssla ihop ett flygplan i sånt där "frigolitpapper".. =) Det var första gången vi var inne bland aktiviteterna på Technichus, har tidigare bara varit och fikat i deras café-del. Det fanns mycket roligt för barnen att prova på och titta på!
Här håller en luftström uppe badbollen ni ser. Tiril älskade det! Kiron tyckte den var kul men var lite avvaktande, han trodde den skulle brännas.Massor av söta Kiron!!!Det här kanske vore nåt, borde nog börja förmå Kiron sluta snart?
Roliga "cyklar".
Ett härligt klätterrum!
Klätterprylar och massa annat!
Molly var duktig på att klättra. Klätterväggen hade också aktiviteter, som att söka ädelstenar, memory, följa John m.m.

Såklart blev det också lite fika efteråt, innan vi traskade hemåt.
Tiril är lite blå under ögat, har fått ett sår i tårkanalen. Annars verkar det gått bra med "katt-olyckan".
Igårkväll blev det te som så ofta nu, och "Sofias Änglar". Och så började ju även "Desperate Housewives" igår, woohoo! Har spelat in det, försöka hinna se idag.

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilket roligt ställe! :)

Tur lilla Tiril klarade ögat i kattolyckan! Förstår att det var hemskt när det kom så mycket blod också! Fy! :(

Kram

Malin sa...

Du är så duktig med att uppdatera med bilder o så. Jag ska bli minst lika duktig en vacker dag. Kanske den dagen jag också har bebis. Då kanske det är roligare :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...