onsdag 10 november 2010

På besök i bästa vännernas nya hus!

Åh, fått sova lite bättre inatt och ojoj vad skönt det var!
Redo för en ny dag idag, med snö över hela marken och mer som faller hela tiden. Kurar nog inne idag, tur vi kom ut en sväng igår...
Japp, det blev en HÄRLIG prommis igår upp till Ia och barnen i deras nya hus, när jag hämtat Kiron från dagis!! (Daniel bor ju oxå där, haha, men han for precis till jobbet...=))
Jag och Albin tog oss ett snack!

Åh vad fint de fått det, de ville ha ett hus där de inte behövde fixa så mycket utan kunde "börja bo" direkt lixom, och det har de hittat! De har målat och tapetserat en del ändå, men mycket var redan som de ville ha det, så fint! Vitt vitt, haha, tre ungar och vitt men Ia har tålamod hon... =) Hon är så duktig på att få ut och förverkliga hur hon vill ha det, jag kan gilla en stil men inte riktigt veta hur jag ska kombinera allt och få till detaljer för att få det fint tillsammans. Men Ia är duktig på inredning, mode, smink och naturligtvis hår (hon är ju frisör)!Blev lite god mellis, Oboy och macka, och TV, haha, som ni ser blev Kiron direkt väldigt hemmastadd där!
LITE stök kan det ju bli ibland när det trots allt är 8 ungar i huset, som det var ett tag, hehe... Här busar Robin med Tiril.
Vi var faktiskt där ända tills M kom från jobbet och plockade upp oss. =) Vi var förbi Erikshjälpen en snabbis innan det blev hemgång.
Blev sen middag men det var det värt, att få komma bort en sväng. Jag la mig vid 20 igår men fastnade lixom i boken så även om Tiril slocknade ordentligt strax efter 21 (hon hostar en hel del innan hon kommer till ro riktigt) så somnade inte jag då utan kring 22 nån gång. Men sov som sagt lite bättre än föregående nätter!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...