torsdag 4 november 2010

Något bättre!

Hej på er!
Jag mår lite bättre idag, men känner att jag fortfarande är i en svacka. Jag fick ganska mycket av "måstena" gjorda igår, hann iallafall påbörja foto-sorterandet, sortera bort och fram kläder till Tiril, och lägga ut 2 till Tradera-auktioner...
Höstvädret är fint nu men det gör sig inte fint genom våra fönster...huvaligen, måste ta oss an dem...
Jag känner för att gå på öppna förskolan idag, men det är stängt här närmast, typiskt, och på eftermiddagen orkar jag inte traska ända ner till BVCs, strax före middagen och allt. Känns som att Kiron blir ganska rastlös av att vara hemma från förskolan hela veckan, ska försöka komma ut så han får leka lite i nån lekpark...Ia är mitt uppe i flytt och Tiril är ju fortfarande lite snuvig så tror inte vi kan umgås än heller. Jag fick iallafall ett roligt paket igår, från Blingo! Var de fina kläderna vi beställde, plus dessa två gåvor jag fick välja! En omlottströja till mig själv, och en T-shirt till Kiron blev det! =) Fina, eller hur?
Ja, idag är det iallafall torsdag, och snart helg igen! M ska jobba över i helgen nån av dagarna, men vi kan nog njuta ändå.

Förresten, man börjar känna lite julklappspress nu, eller hur? Vi har inte ens börjat med julklapparna!

Nu vill Kiron spela sitt data-spel...Bye bye!


2 kommentarer:

mamma sandra sa...

hej gumsan!! så jobbit att du har känt dig låg=(. kanske du tar på dig för mycket att göra lixom?? kanske att du måste sålla bort lite "msten". fint, jag borde verkligen inte komma med några råd som är så dålig på det själv, men jag vet vad för mycket stress kan göra för kroppen. så ta det lugnare!!

en likadan korgstol som Kiron sitter på i andra inlägget fick Noah av Dan's riktiga morfar och den flyttar han också runt på jämt=).

ska bli kul att se hur fotona blir sen. imorgon ska Noah fotograferas på dagis och då kan man komma dit med syskonet så det tänker vi såklart göra. o hoppas på att barnen är på gott humör;-).

kramisar och hoppas du snart mår helt bra igen!! kram

Maria sa...

Hoppas du kommer ur din svacka och mår bra snart! Skickar styrkekramar i massor!

Ps. Jag är helt klar med julklapparna! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...