torsdag 17 december 2015

En vecka kvar till jul!

Hej! Bara en vecka klar till jul, kan ni förstå!? 

Igår var vi ner på stan en liten sväng för att kompletteringsshoppa till vissa julklappar, köpa mer julpapper m.m. Nu är vi nog helt klara med klapparna (vilket jag varit i mitt huvud ganska länge nu, bara saknats just detta), bara inslagning kvar! 

Stan är fin i julskrud! Synd att det inte kan komma lite snö och ligga kvar också! Idag har det snöat lite, men jag hörde att det ska regna inatt tyvärr. =( 


Idag har jag jobbat 12-20.30 så jag har inte hunnit så många julsysslor, men har iallafall börjat med julklappsinslagningen! Tidigare har vi sparat alla till dan före dopparedan, men det blir så stressigt numer med så många barn i släkten och många klappar. 
Har tänkt sätta upp granen både igår och idag men inte hunnit med, men imorgon då j-lar. Tänkt skapa ny tradition att sätta upp en vecka före istället för dagen före. 
Dagarna framöver innan jul väntar i matväg knäck-kok, en till sats Tomtefudge, vi ska göra egna köttbullar, koka och griljera skinka, lägga in sill, göra St.Agurkräm och Roséglögg. 
På lördag väntar första julfirandet! 

Hur går det för katterna då? Ja de har rykt ihop någon gång tyvärr, men jag hoppas så att de ska vänja sig vid varandra. Ester är lite argbigga mot andra katter men det kanske kommer sig av att hon bodde ute, vem vet hur hon hade det då. Mot människor är hon helt igenom supersnäll och jättego! 


1 kommentar:

solokatt76 sa...

I år har alla klappar här handlats i god tid på nätet. De sista kom idag faktiskt. Så skönt!
Och nä.. det är svårt att fatta att det är jul snart. Tiden går så fort och ingen snö...
Och ang. katterna så var inte vår gamla hona alls överens med lilla herrn när han kom in i huset och de slogs mycket men idag bryr de sig inte om varandra mkt alls. Så förhoppningsvis gör de upp om rang och vem som ska bestämma och så lugnar det ner sig sen!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...