onsdag 23 december 2015

Den 23e December! =D

Jag älskar den 23e December!! Idag har vi  bl.a. ugnsbakat och griljerat skinkan, jag har sytt klart barnens julaftonskläder (har dock bilderna på den andra datorn så de får jag visa efter jul =P) och vi har städat upp fixat lite. 

Jag virkade klart denna flaskgran jag hållit på med till och från, har inte blivit så mycket virkning på sistone så den tog lite tid... Mönster hittade jag här hos Kungen & Majkis!
Vi gjorde igår två sorters glögg, vår vanliga rosé, och så en laddning vitvinsglögg som vi gav till familjen Fahlén. =) Delar receptet senare! Vilka härliga färger eller hur? 

Efter att vi fått klart det mesta vi behövde göra tog vi en kvällspromenad, välbehövligt med lite luft då det blir så varmt inomhus när man använder ugnen flera timmar...:) 
Vi fick ju lite snö natten till idag!! Halleluja, måtte den ligga kvar! 

Och nu ikväll efter att barnen somnat har jag och M haft vårt traditionsenliga mys fastän vi tidigarelagt granklädningen och paketinslagning nu för tiden. Men vi hade några paket att slå in och sen blev det bara att slappa, dricka lite Roséglögg och Vin Chaud , äta första sillmackan och skinkmackan, och se på våra två Christmas Carol´s; Black Adder´s och "En Julsaga/A Christmas Carol". La fram klapparna under granen, två nyfikna barn imorgon!! =D 
Hinner jag inte kika in nåt imorgon så önskar jag er en riktigt god jul redan nu! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...