tisdag 18 februari 2014

Veckomatsedel v. 8 och krupphosta.

Hej!
Gjort 2 arbetsdagar, kväll igår och morgon idag, nu är jag ledig 2 dagar igen (jobbar fredag-lördag-söndag-måndag sen ). Idag har jag haft grym huvudvärk HELA dagen, så ont så det t.o.m. gjort ont  i örat. =(
Tänkte på att vi varit friska över en månad nu hela familjen, bara nån småsnuva sådär...Och så blir Tiril förkyld. Hon hade klagat lite idag på förskolan att hon var snuvig men inte varit särskilt snorig, men hon var lite loj när vi kom hem. Tagit det lugnt och sett lite film. Ikväll kom krupphostan så det blir nog en jobbig natt. Var längesen sist hon hade den...Och min huvudvärk hänger sig kvar än den, hjälper inte med tabletter eller att dricka i alla fall, kanske är sömn jag behöver helt enkelt så ska strax göra mitt bästa.
 
Kiron har haft friluftsdag idag med skolan, han valde längdskidor och verkar ha haft en bra dag. Gott med kalla pannkakor med socker till mellis och hamburgare till lunch. ;)
Dessa två dagar har solen kikat fram ganska ofta, mer igår än idag, så det blev att sitta i uterummet en stund i solskenets värme... Så härligt att känna!!

Skrivit veckans matsedel, blir lite fantasilöst denna vecka men så får det bli ibland när tid och ork inte riktigt räcker till.
God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...