fredag 7 februari 2014

Tirils 4-årsdag!

Hon föddes kl. 01.21 en mörk och snöig natt för fyra år sen. På radion tidigare under kvällen hade det sänts första delfinalen av Melodifestivalen, med bla. Salem Al Fakirs "Keep on Walking", nåt som för alltid etsat sig in i min då smärtpåverkade hjärna... ;) Här i bloggen höll Ia er uppdaterade om läget. Minuterna innan krystvärkarna satte in glufsade jag i mig en energi-bar eftersom jag inte fått behålla middagen tidigare under kvällen. Mer smärta än jag någonsin varit med om tidigare. Men så snart hon kom upp på mitt bröst spelade det ingen roll...
Så mycket som hänt sen dess, och så mycket kärlek!!! Grattis vår älskade lilla skrutta!
 
Redan igår fick hon första födelsedagsbesökarna, Carina och farfar kikade in med en massa paket. Hon fick bla. prinsessklänningen hon har på bilden ovan, och en docka med inte mindre än 11 olika klänningar "den är pefekt";)
 
 
 
Imorse väckte vi henne med sång och paket såklart. =)
 
Hela familjen fick vara hemma och mysa just idag, ända fram till 15 då jag måste gå på jobbet. Bjussar på en osminkad nyvaken bild för en gångs skull. ;)
 
Jag ska visa presenterna sedan, hon har ju en del besök kvar att vänta, men av oss fick hon bla. ett överkast. Vi passade på att sätta upp den lilla hyllan till hennes ponnies, och IKEA-lövet på en gång. =)
 
Johan, Kikki och Hannis kom sen och grattade (de kan inte komma imorgon, och Robin var på förskolan). Tiril fick böcker och godis. =)
 
M tårtkreatör som vanligt!
 
Tror denna tjej haft en jättefin 4-årsdag, och nöjd med presenterna vet jag att hon är!
Nu blir det alldeles för sent i säng för mig, upp och jobba tidigt imorgon bitti, sen har jag tagit ledigt resten av helgen! =)

1 kommentar:

Cattis sa...

Grattis till Tiril i efterskott, hann aldrig träffa henne i fredags!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...