söndag 9 februari 2014

Helgens firande med Tirils första barnkalas!

 
 Här har det blivit firande hela helgen också! Jag jobbade morgon igår men resten av dagen var det uppvaktning av Tiril. =)
Först kom mina föräldar och Wilma (min yngsta systerdotter) och grattade, Tiril fick en snowracer av mina föräldrar, vi hade tänkt köpa den själva annars men det är ju en finfin present!
Sen på kvällen när vi ätit middag (receptet nedan) så kom Marianne. Hon stannade och myste till Melodifestivalen med oss, och hann också se lite film och mumsa ost och kex innan hemgång. Mysigt när hon kommer! =)
Kiron gillade såklart Sean Banan bäst och önskade att han var med och tävlade!

Idag fick jag sovmorgon, har ändå haft huvudvärk hela dagen men det har gått bra ändå. Vi förberedde inför kalaset, kalas 13-15. Tiril fick bjuda 6 kompisar på kalas, och hon har haft en jätterolig dag, det sa hon själv. Hon tyckte det var så roligt att få ha SINA kompisar här istället för oftast bara Kirons.
Som vanligt, M har gjort tårtan, tårtbilden valde Tiril själv. (Ponniesar är hett just nu!)
 
När vi hunnit städa upp efter kalaset kom Ms bror Mats och Hanna, och svärmor och Voitto. Svärmor lagade god middag, väldigt välkommet när man som var lite slut efter kalaset! =D Konstigt att man blir så slut när det egentligen inte är speciellt ansträngande, man springer ju inte omkring lika mycket som ungarna gör direkt.
Tiril har fått så många fina presenter och hon är så nöjd och leker och leker med dem! Jag kommer fota och lägga ut förhoppningsvis imorgon, mycket för egen del också för det är så kul att dokumentera när hon fick vad och undrar jag är det lätt att söka upp här i bloggen. ;)
 
Nu ska jag och Mattias se klart en film vi började på igår, orkade inte se klart för jag var dyngtrött.
Imorgon blir det optiker-besök för mig men annars ligger dagen öppen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...