onsdag 12 februari 2014

En ganska vanlig onsdag.

Hej!
Jobbat morgon idag, och sov som vanligt nuförtiden inte alls bra. Grubblar och snurrar och har mig, vaknar långt före klockan och ligger och vrider och vänder mig. =( Känns ganska lågt i humöret också, sömnbrist och hormoner påverkar väl där plus lite annat som känns trist runtikring..
Några positiva saker har jag dock också i huvudet och som piggar upp vid tanken. Bla. att i helgen verkar det vara i stort sett klart för barnvakt för oss, bara sådär med kort varsel! Ska bli skönt att bara vara vi två, kunna äta middag utan att tjata på nån eller prata utan att bli avbruten. Och få sakna ungarna lite! ;)
Idag efter jobbet har jag mest rensat i Tirils byrå. Hittills rensat bort en STOR papperspåse rågad, och då är jag inte klar än på långa vägar. Hon har ju helt vuxit ur 104 nu så det blir bara bort bort bort. Lite vemodigt och samtidigt skönt att rensa. ;)
 
Vi ligger i sängen sen någon timme, med varsin dator, haha! Jag myser på med Vampire Diaries, te och apelsin, och M han spelar.
Imorgon är det kvällsjobb och fredag jobbar jag morgon, sen är det ledig helg! Vi får väl se vad man hittar på på Alla hjärtans dag, känns som om jag oftast jobbat då annars.
God natt på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...