onsdag 5 februari 2014

4-årskoll, födelsedagsgrattande och efterlängtad serie!

Idag har vi först varit iväg på lite ärenden på stan, bla. har vi handlat sista 4-årspresenten till Tiril. Nu är det bara sånt jag ska sy kvar.
Tiril har varit på 4-årskontroll, hon är nu 107 cm lång och väger precis 18 kg. =) Hon ville inte genomföra hela hörseltestet så det ska vi testa igen senare.
 
På kvällen for vi till Kramfors för att gratta min systerdotter, barnens äldsta kusin Moa! =) Galet att hon blivit så stor! Av oss fick hon presentkort på H&M, gillar kläder och är ju ofta bäst att välja själv. ;)
 
Syster med familj har gjort om hela sitt kök, blev såå snyggt och stor skillnad från tidigare!! Åh nu blir jag ännu mer sugen att ta tag i vårt, vi har ju luckor, bänksskivor och tapeter som bara väntar...
 
Tiril fick också ett paket i förskott idag, av min äldsta syster Anki som inte kan komma i helgen. En typ Barbie-docka, mycket uppskattat och den fick följa med i säng ikväll. ;)
 
Här är mina fina systrar!
 
När barnen lagt sig la vi oss också direkt i säng och har äntligen sett på första avsnittet av säsong 3 av "Game of thrones"... Så j-la spännande serie, den har 9,5 av 10 på IMDB och det har jag aldrig sett på nån annan serie/film, men jag förstår varför! Love it!!
God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har det kommit nya avsnitt nu?? ja den är så fantastiskt bra!!! jag bara längtar :-)!

Kul att ni var iväg på födelsedagsfirande:-). "bara" till att sätta igång med köket då;-)

Oj, men lilla Tiril då=(. jobbigt att hörseltestet inte ville sig riktigt då och att ni måste tillbaks för att fullfölja. Jag hoppas det funkar för Linn eftersom vi redan varit på dubbelt upp med allt med Noah genom åren ;-).

kramisar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...