söndag 26 maj 2013

Hamnkrogsbesök och Mors Dag!

Igår fortsatte jag och grann-tjejerna kvällen med några glas vin och en cykeltur ner på Hamnkrogen, där vi lyssnade på Fröberg och Sjöberg och babblade ett tag innan vi cyklade hemåt igen (fy vad dålig kondis jag har, haha!) Trevligt var det! Jag glömde i princip helt fota men lånar denna bild av Theres. 

Har varit en jättehärlig Morsdag idag! Började dagen med frukost på sängen, och Kiron kom med en bukett Maskrosor som han plockat. =)
Fortsatte med lite sömnad i uterummet, äntligen fick jag en stund att sy! Sinnesfriden infann sig ganska snart, puh...
På eftermiddagen styrde vi kosan mot Bollstabruk och mina föräldrar, först en sväng in på Handelsträdgården där jag fick välja nåt fint, valde att slå till på en blå Hortensia som jag velat ha så länge!
Blev också ett presentkort till söta mor.

Väl där så väntade brakmiddag i form av oxfilé med svampstuvning, rostade wokgrönsaker, sallad och potatisklyftor, och sen Pavlovatårta på det! Kunde inte röra mig på ett tag sen, proppmätt, haha!


Sen dröjde det inte länge förrän Kiron befann sig med näsan ner i mormors rabatter sökandes efter insekter, hehe! Lyfte såklart på varenda sten...

Min syster Maria med familj var också där så blev lite kusinträff också.
 Hem fick vi bilen fullastad med smått och gott, en laddning kläder att spara till Tiril efter kusinerna, lite fina dukar efter mormor och annat skoj. =) Tackar!!
Blev lite sent till kvällen men när barnen väl kommit i säng så festade vi loss på lite ostbricka och såg "The Walking Dead". Mysigt avslut på mysig dag!
Tänker lite extra på någon speciell idag, skickar all styrka och kärlek!!

1 kommentar:

Julia sa...

Jag kan verkligen rekommendera Furuviksparken, den har ju lite av allt, ett zoo och ett tivoli, båda i lagom storlek :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...