torsdag 30 maj 2013

Tallrikshylla uppdaterad och strålande solig dag med första utebadet...=)

Strålande sol har det varit hela dagen idag! Jag och skruttan har varit hemma och myst hela dagen, mest ute såklart. ;) Jag har försökt att bara ta det lugnt, väldigt svårt för tillfället, har hela tiden i huvudet nästa sak på "göra-listan", det maler och maler. Behöver semester!!!!! =P
Idag var det Vårruset i Sundsvall men jag skippade det i år, var ju så mycket ändå den här veckan, glad att jag tackade nej! Men annars hade det ju varit kul att vara med!
 
Fixade om i tallrikshyllan, fått fina tallrikar av Ia. Puttinuttigt och nice blev det tycker jag. ;)
 
Helt normal stil enligt skruttan. ;)
 
 När vi hämtade Kiron var det såklart skalbaggar han ville ta hem... Sagt och gjort, hämtade en glasburk att lägga över dem i. Hittade ett passande tyg att använda som sil-lock. =D

Efter mellis fyllde jag den lilla plastbåten åt barnen och där satt de nöjt och plaskade (förutom då jag råkade tappa bort en nyckelpiga som Kiron hittat, då blev det tandagnisslan)... Utebadspremiär för i år!
 
 Dagens middag blev köttfärsgratäng med oliver och tacosås, gott blev det! M åt hemma och for sen med Kiron på kalas, där de bjöd barnen på hamburgare och korv. En dagiskompis som fyllde år.
Det var vår dag det!
 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...