fredag 17 maj 2013

En liten tur med största skrutten!

Idag på förmiddagen lämnade vi Tiril på dagis och sen tog jag och Kiron bussen ner på stan, eftersom han hade tid hos BHV kl. 11.
 Bussen gick 9.43 så vi hade lite tid till godo, ca. 1 timme, promenerade från hållplatsen vid rådhuset till sjukhuset...Men eftersom det inte tar så lång tid där emellan så blev det lite annat också! ;) Vi kikade bla. in på Konsthallen där de denna vecka haft utställning med konstverk från skolor och förskolor runt om i kommunen, här är Tirils avdelnings gruppkonstverk (som dessutom fått pryda alla reklamblad för utställningen!) =)
 
Kirons skulptur; en Halloweenbåt!
 
 Vi kollade på fin utsikt över nattviken, funderade över hur de kunnat sätta ut fontänen så långt ut i vattnet, såg att återuppbyggandet av McDonalds kommit en bit på väg och konstaterade att flötet (längst till vänster) inte var doppat ännu. (Men det var det dock på väg hem igen! ;))

 
 Vi lekte en stund i lekparken på Mellanholmen...
 
 
Och när vi var nästan framme såg vi en häftig traktor som sopade!
 Besöket gick ut på att träffa Kirons blivande skolsköterska, gick väl sådär han var måttligt intresserad men det var givande att prata med henne en stund och "briefa" inför skolan.
Efteråt hade vi just missat en buss hem, så vi köpte varsin Piggelin och gick upp till Johan och Kikki en stund och surrade, innan nästa buss gick hemåt (med byte vid rådhuset). Var en mysig tripp bara min storpojk och jag. =) Och han hann också på dagis efter lunch för att söka skalbaggar, vilken tur! ;)

Nu är jag solokvist här, har jobbat kväll, övriga familjen sover hos svärmor inatt då hon fyllde år igår! Ska försöka sova, är dock hopplöst varmt i sovrummet...Oj vad klockan är mycket! Imorgon bitti jobb! God natt!

2 kommentarer:

theres sa...

Det är så mysigt när man kan få egen tid tillsammans med ett barn! :)

Fangoria sa...

Ja visst är det det, speciellt när det är betydligt mer sällan Kiron får egentid nu än Tiril!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...