fredag 10 maj 2013

Plugg, uppskattade böcker, finpost, fingrill och recept!

Tjosan vad dagen går fort när man pluggar! Proppat huvudet fullt och skickat in uppgifter tills jag blev alldeles för trött för att orka mer, meningslöst att plugga då. Ska ta ett parti imorgon också...
 
Haft paus från pluggandet också, under en av dem for vi ner på biblioteket som tack och lov hade öppet som vanligt idag, jag har ju läst ut mina böcker!! (Vill inte börja på nåt annat mellan då jag ju redan börjat på en serie). Så det blev de 2 sista böckerna i den serien till mig (Upprorsänglar och Längtans rike), och första boken i en ny serie att läsa. Fortfarande insnöad på Young adult...
 Blev tre böcker till barnen också, Sopbilsboken och Insektsboken var mest till Kiron, och de blev en stor hit båda två. ;) Även lillasyster gav dem klart godkänt!
 
Härlig post väntade i brevlådan, mina två favorittidningar, och ett paket med urfina tyger jag köpt på facebook. Vissa dagar är det helt enkelt finpost! ;)
 
Dagens middag blev detta, testa, var gott!
 
Svärfar var förbi och hämtade Ölandstokarna vi grävt upp från grässlänten vid sidan av vår uppfart. Nu vill vi ha annat där!
Han hade med sig en ny grill till oss, fin och röd! Tack!!
 
För övrigt idag har jag också lagt in en H&M-beställning, kan tipsa om att de har 50% på utvalda varor igen i helgen! Den beställningen får ni se imorgon. ;)
 
Och nu är det äntligen dags för parmys,, vi har hällt upp varsitt glas rödvin och ska se "Lawless" som även den var med i senaste Lovefilm-paketet!
Ha nu en riktigt härlig fredagskväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...