måndag 10 september 2018

Pappa på vift!

Hej! Här händer det massor, hög takt hela dagarna och mycket att tänka på omkring oss och även för oss, rätt så slut i kropp och knopp..! 
Idag åkte Mattias till Sydkorea! Han for med sin chef för att montera ventiler de skickat till ett företag där, och kommer hem först om 10 dagar. Herregud, han har aldrig varit ifrån barnen så länge tidigare, knappt mig heller tror jag eller jo för massa år sen när han var i USA. Men det är klart att han skulle ta chansen och åka! Får så lov att klara oss här hemma fast det känns tomt redan. 
Han tankade massa barn-gos imorse innan han for. 

Han har skickat några bilder under dagen, långt ifrån framme ännu. De bilade först ner till Arlanda, sen flyg över till Helsingfors och därifrån gick planet till Seoul. 

Drygt 9 timmars flygresa, framme vid 2.30-tiden inatt och då är det jobb direkt. Stackarn. Gissa vem som lär ha jet-lag när han kommer hem nästa onsdag? 

 Myste extra med barnen ikväll, de saknar ju pappa och känns lite extra oroligt att han är så långt borta. Jag hoppas verkligen att M får uppleva lite och inte bara jobba när han är där. Han har varit väldigt nervös! 
 
 Ja själv är det bara att plugga på. Idag har jag haft hemmastudier, imorgon blir det Sundsvall. 
I lördags var vi och såg Hotell Transylvanien 3-Monstersemester med barnen för att hitta på nåt kul för dom. Den var bra! 
Nu blir det sängen, godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...