tisdag 11 september 2018

16-19 Juli Sommarens bästa plats! Lungön!

Dagen vi åkte hem från vår stuga, den 16e, fick vi erbjudande om att följa med Horns till Samuels släkts stuga ute på Lungön. Gärna det! Värmen inne i stan var helt outhärdlig så det kändes väldigt lockande med en ö och havsbris. ;) 


Vilket ställe! Fantastiskt vackert, och tror säkert att det kan blåsa kyligt där vanliga somrar men nu var det bara asvarmt och underbart. 


Deras stuga är som en ombyggd sjöbod. Huur mysigt som helst! Har aldrig varit där ute förut, finns ju flera olika stug"byar" på hela ön men detta var iallafall Uddhamn, mycket mycket fint med små stugor lite här och var. Deras är den röda till vänster på bilden. Utedass uppe i skogen men det var bara mysigt det med, hehe! 
Direkt när vi kom dit blev det bad för de flesta. 23-25 grader varmt i havet!! Detta var vad vi gjorde i princip hela dagarna, bada bada bada. Så otroligt varmt i luften men ändå mer uthärdligt än inne i stan med en varm bris. 

Här är stugan uppifrån och tillhörande lillstuga, med utedusch. 

Nabben 1

 Tiril har simmat och simmat denna sommar och gjort jättestora framsteg, så härligt att se! Hon simmar på djupare med oss och har övat jättemycket, fina skruttan. Snart lika mycket fisk i vattnet som storebror. 

Här ser man Uddhamn från Nabben där vi badade mest. =) Vi stannade tre nätter, var så härligt så ville aldrig åka hem. ;) Sola, bada, vandra och kika på saker, slappa och spela spel. Mycket nice! 
Andra dagen gick vi till en annan "hamn", Gräshamn där man också kan bada och där blev det några dopp också. ;) Morgondopp, mitt-i-dag-dopp och kvällsdopp blev det alla dagar! Haha! 
Stenmal var det gott om överallt. Ormrisk också men jag såg ingen.  
Hela härliga gänget! 

Lungöns fyr. 


Som sagt helt fantastiska dagar, bästa stället på hela sommaren såhär med facit i hand! ;) 

Den 19 Juli när vi kom hem firade jag och Mattias vår 6e bröllopsdag i efterskott med sniglar och annat gott. =) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...