fredag 28 september 2018

Årets semestertripp Furuvik dag 1.

 Hej hej! Här är det lite svårt att hinna med bloggen, vi hade vår första tenta igår och jag har såklart ägnat all tid jag kan åt plugget. Tentan kändes bra, jag vet att nåt fel blev det men ändå nöjd på det stora hela. Nu blir det skönt med helg!! Dagen idag ägnas först åt plugg hemma. 
Mattias kom hem från Korea förra måndagen, allt har gått bra och han har haft det bra, de fick åka hem nån dag tidigare än väntat. ;) Vilken upplevelse. Skriver nog mer om det sen.  

Fortsätter blogga ikapp om sommaren här! 
Söndagen den 22 Juli var det äntligen dags för vår inplanerade semestertripp med familjen Horn! Rutten bar söderut till Furuvik.=) Vi åkte tidigt på morgonen för att hinna med så mycket som möjligt, hade bokat park två dagar och en natt i stuga i Furuvik innan det blev andra äventyr. Frukosten intogs vid rast på vägen ner. ;)  
Väl framme så gick vi runt i parken och tittade på djuren, vädret var varmt som vanligt!
 Kiron och favoriterna=hajar!! 
Lunch picknick i parken och vi hann också med Äventyrsön denna dag. Det var verkligen kanonvarmt så på eftermiddagen såg vi alla fram emot att bada, men då ett litet barn precis bajsat i vattnet var poolerna stängda typ 4 timmar för rengöring så det blev inget då. Försmäktande värme, haha!! Griniga barn... 
 Vi handlade iallafall mat och fick checka in i stugan efter mycket om och men. Skönt att få lite "vila". Vi hade hyrt en stor stuga med 8 bäddar. Nybyggt och fint. =) 
 Vi fixade maten och åt tidigt, grilla på elgrill (var ju eldningsförbud) och bakpotatis till det, supergott! 

Efter maten gick vi tillbaka till parken och badet! Var fortfarande väldigt varmt ute så barnen badade glatt (och några av de vuxna, haha! )

När barnen lagt sig satt vi kvar ute och spelade spel, härligt med sommarkvällar och semester! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...