måndag 8 oktober 2018

Årets semestertripp Furuvik dag 2; Tivoli!

Vi övernattade en natt i stuga i Furuvik, vi hade tagit paket med två dagars inträde i parken och den andra dagen, 23/7,  var det dags för tivoli!! =) Vi fick alla varsitt åkband då vi vuxna fick gå som följeslagare för våra fina killar med diagnoser, skönt att kunna turas om med åkandet. ;) 

Ännu en gassande varm dag! Gäller att fylla på vätske och saltresurserna ordentligt. Det blev mest diverse karuseller hela dagen lång.Vi/barnen åkte de flesta karusellerna, dock inte Extreme då den var FÖR extrem, haha! ;) Förstår inte nöjet med uppochner och diverse snurr. Men bergochdalbanor är kul! Fireball och Rocket var riktigt härliga båda två! 
Vi testade också såklart det nya Spöktåget. Ja...det var väl sådär måste jag säga, haha och innan man fattat hur skjutandet fungerade... Men barnen hade kul och det är huvudsaken! 
Pauslunch med picknick såklart!

Det blev också en liten runda till i djurparken, vi kikade på apor, kängurur, krokodiler m.m. och tog en tur med Amazonas-baljorna. En mycket lyckad tur till Furuvik även denna andra gång vi varit där. =) Närmare middagstid packade vi ihop och styrde kosan norrut mot några dagar i underbara Fönebo. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...