torsdag 13 september 2018

Stadsfesten 20 Juli med Darin och utlandsväder. =)

Den 20 Juli var det dags för Härnösands stadsfest, jag och Theres var redo för Darin! Vi laddade upp lite här hemma före. =) God mat, Nasi Goreng, innan vi for ner på stan. Fortfarande denna kanonvärme så man fick välja kläderna väl, jeans som annars brukar vara säkert kort på stadsfesten gick fet-bort! Nästan så min pennkjol blev för varm! Vi satte oss på bryggan i båthamnen och lyssnade på musiken från festen, såå mysigt!
Härnösand är så vackert! 
 
När det närmade sig dags för Darin gick jag och Theres till stadsfestområdet medan killarna gick och satte sig på Sam´s. 

Darin var verkligen bra, ville inte han skulle sluta! Hann inte med alla hans härliga låtar men en hel del, som "Astrologen", "Ta mig tillbaka", "En apa som liknar dig", "Tvillingen", "Ja må du leva", "Juliet" mfl. Allsång! =D 

Fick inte med nån bra film på de bästa låtarna men, rättare sagt de klippen blev för stora...

Efter Darin spelat klart gick vi till Sam´s och joinade killarna på uteserveringen nere vid vattnet! Helt perfekt kväll och väder för det! Som utomlands i värmen. =) Vi gick en sväng på Brygghuset också och tog en svängom/drink innan vi gick hemåt i natten. Helhärlig kväll! 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...