onsdag 3 mars 2010

Har gått bra, men lillen vill ha uppmärksamhet...

Kiron var så nöjd att komma till dagis, han sprang direkt in utan att ens säga hejdå...=) Hade gått bra hela dagen, så skönt!
Lillan och jag har tagit det lugnt, under amningsstunder sett "Desperate Housewives" och "Cougar Town" som började igår, mysigt, och kikat lite i nyaste Vi Föräldrar. Försökte sova en stund eftersom nattens sömn blev rätt dålig, men det gick inte att varva ner riktigt, också ringde telefonen titt som tätt...suck. Så jag blev mest mer seg av det...

Nu är Kiron hemma sen två timmar, var jättesnäll och vi hade en liten mysig fruktstund först. Lillan och lillen kan göra nästan samma min...=)Men sen har han bla. hunnit med att snärta till lillasyster med en antenn till radiostyrd bil, när jag "bara" skulle svara telefonen. Gjorde nog riktigt ont för hon blev ganska ledsen. Huga.

Märks att han söker uppmärksamhet, tror han är på allt som han vet att han inte får göra..! Saknar väl pappa också. Är väl bäst att jag inte sitter här mer, fast jag springer mellan hela tiden. Ska skicka in bilder till framkallning igen, 100 gratis ni vet...;O)

Hade vädret varit bättre skulle jag gått på en promenad med barnen, men det blåser riktiga isvindar idag.
Tur att jag förberett maten innan M kom hem...vi ska äta Kyckling Uncle Ben´s med ris idag.

2 kommentarer:

Maria sa...

Tillbaka till vardagen!
Förstår att Kiron pockar på uppmärksamhet, han är ju inte direkt van att dela den med nån annan! =) Kommer gå bra så småningom.

Tråkigt med vädret! Vet inte riktigt hur det varit här i Gävle idag men i Falun är det jämt kallt och blåser tror jag! Fryser alltid när jag kommer dit! hehe...

Kramen

Anonym sa...

men det där gick väl bra som första dag=). fast jobbigt att du varit så trött! ett tips är att stänga av telefonen när du ska sova, ibland krävs det att man får göra så.
ja det där med trotset är extremt här hemma också, hua!!

tycker du är så duktig som kämpar på nu, stor kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...