tisdag 2 februari 2010

Inget nytt, sova nu.

Ett kort inlägg innan läggdax...så ni vet att allt är lugnt! =)

Idag har vi varit ut på liten promenad, måste ju passa på nu när vädret är mildare...en massa sammandragningar som följd men det är väl kanske bara positivt nu!? =) Vad många "tips" man blir översköljd av förresten, om hur man ska starta förlossningen, det är allt möjligt man kan göra, vissa rent farliga...Men gå mycket tror jag är ofarligt och bra iallafall. =) Så jag ska försöka komma ut nu när det är lite varmare (så lär det väl vara svinkallt imorgon igen...)
Sytt idag, jippi =)

Efter maten kom mamma o pappa på snabb-visit, till Kirons stora glädje. Vi ska skjutsa honom till dem på torsdag eftermiddag, då det blir tidig morgon för oss på fredag, tar 45 min-1 timme att köra till Sundsvall dit vi ska. Såhär ser förresten en del av rummet på vårdhotellet ut, där vi kommer stanna någon/några nätter.
Bebis trycker och trycker och pressar sig nedåt men det händer inget mer, ett j-la tryck nedåt och bakåt ryggen ibland bara.
Nu ska jag sova, hoppas denna natt blir bättre än föregående...

1 kommentar:

Tova sa...

Haha, upptäckte först NU att du bor i Härnösand... gud vad kul, det hade jag ingen aning om :) (reagerade först när jag såg att du nämnde Sundsvalls BB)
Vart nånstans, om man får fråga?
Känner inte igen dig i första hand men man vet ju aldrig om man har några gemensamma bekanta ;)

Hoppas förresten ditt pyre vill titta ut snart, förstår att ni måste vara otåliga ;)
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...