lördag 13 februari 2010

Flickkläder!!

Ja...tjejkläder hade vi ju inga, förutom sånt som är efter mig och mina systrar! Så det har blivit lite nytt...roligt, herregud vad alla gillar att frossa i rosa till små tjejer! M for ut och köpte bla. det ljuvt ljusrosa till höger på denna bild (var oxå den blommiga bodyn som syns på nedersta bilden, och mössan), Tirils andra dygn. På väg hem fick jag shoppa lite oxå och valde då de lila bodiesarna + den rosa med kronor, och de randiga byxorna...=)
Får hålla i mig själv när jag sitter och kikar på Tradera, finns så mycket gulligt! Hon har oxå hunnit få lite från vänner och släkt, fast inte så många träffat henne än! Mössan, tossorna, den lila klänningen och det svarta setet med klänning, tröja och leggings fick hon av Ia och Daniel och barnen, som träffat henne 2 gånger redan! =)
Och Ias mamma har gett henne den söta Mimmi-tunikan med leggings och sockar!
Den rosa plysch-dressen, bodiesarna och sockarna till höger fick hon av min bror Johan och fästmön Jennie! =)
Tänkte oxå visa vad man fick i BB-väskorna, fick 2 stycken. Förutom diverse reklam, info, rabattkuponger och varuprover fick man 1 mössa och body från Lindex, dreggel-lapp från Name it, snuttefilt från P.OP och liten söt flug-skallra från Libero! =)
Den här Sobea-filten fick hon i julklapp innan hon ens var född, av familjen Fahlén/Johansson, och den har redan kommit till stor användning!

Tack för alla söta presenter!

Och tack Ia, för att du skrev så bra i bloggen under förlossningen! Du är den bästa vän man kan ha, vet du! Ser fram emot din förlossning (om jag nu hinner med att rapportera från den, de brukar ju gå så snabbt, haha!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååh blir ju helt frälst när jag ser alla fina flickkläder, knappt så jag själv kan hålla mig borta från att köpa när jag ser allt pluttenuttigt i klädaffärerna=). jättesöt Tiril är i det tidigare inlägget, helt gudomlig!!

kram!!

Julia sa...

Vilka söta kläder hon fått :-)

Jag har också hunnit med att shoppa en del sedan ultraljudet, det är ju så svårt att låta bli allt det söta rosa :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...