tisdag 11 november 2008

Vår aktiva dag

Idag har varit en aktiv dag...imorse så snart både jag och Kiron fått frukost i oss så packade vi ihop oss i Ias lilla bil och hälsade på Erica, Leo 3 år och Liv 8 månader. Alla barnen var glada, de två 3 åringarna härjade runt och 1 åringarna försökte hänga med och småtjejerna (var en till där) var mest söta. =) Kiron gick mer än nånsin tidigare, nu är det riktigt stadigt. Han är så duktig! Var kul att se hur Erica bodde, dricka lite kaffe och surra.

På eftermiddagen for vi 3 till Bollsta och hälsade på mina föräldrar först, åt tårta, firade fars dag i efterskott. Pappa fick blommor. Min bror och hans tjej var där, jättesnälla och hjälpte mamma sätta upp julgardiner och baka lussekatter!! Puh...tidigt! De spelade tom. julmusik! =) Men en annan är väl jättesen att sätta upp julgardiner istället...
Sen for vi till Mattias pappa med fästmö och firade honom också, fick också blommor. Vi åt middag där, spaghetti och köttfärssås. Kiron blev fotad som aldrig förr och fick jättefina kläder, Carina älskar att köpa kläder till Kiron!
Blev sen hemgång, Kiron fick välling i bilen, bytt till pyamas innan. Lyckades hålla honom vaken hela vägen.

Glömt skriva vad Mattias fick till farsdag: eftersom han tidigare fått köpa X-box och det är skralt i kassan hade jag och Kiron satt in en annons i tidningen med en fin hälsning: "Massor av goa kramar till min pappa Mattias .... som är bäst i världen! Jag och mamma älskar dig! /Kiron"

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken härlig dag ni verkar ha fått!! härligt:-). kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...