onsdag 5 november 2008

Överlevt 2 jobbnätter!

Jag klarade det! Nu har man gjort sina 2 första jobbnätter, och de gick bra!! Var en del nytt men snart kändes det som om man inte varit borta alls...också har man ju bra arbetskamrater som gör att man känner sig välkommen!
Varit lite borta i huvudet, igår när jag skulle ladda kaffepannan för morgonen så tog jag istället termosen och spillde bort allt det nybryggda kaffet, fast jag tänkt dricka några koppar till. Var bara att koka nytt igen. Och vid flera tillfällen så glömde jag vad jag tänkt göra, fann tex. mig själv ståendes stirrande in i kylskåpet och undrandes "vad skulle jag nu ha här?"
TRÖTT har man varit. Är fortfarande, men nu är jag ledig två nätter.

Kiron har sovit oroligt under dessa nätter och varit lite orolig under dagen, kanske saknar mig. Jag saknar verkligen honom, känns så konstigt att gå hemifrån på kvällen och inte ha honom i närheten.

Nu ska vi åka och hälsa på pappa på sjukhuset, och sen äta middag hos mamma. Imorgon ska vi på kalas för Tina och Lucas i föräldragruppen som fyllt/fyller år!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken sötnos Kiron är!! kan inte fatta att de har varit så små, eller jo, jag håller på att rensa bland barnkläderna och då ser de väldigt små ut:-D. vad roligt att få se din blogg oxå:-). skönt att det går bra på jobbet, men jag förstår att det känns lite ovant. skönt att du är ledig två nätter nu så du får gosa med lille Kiron. många kramar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...