tisdag 25 november 2008

Lite uppdatering från våra senaste dagar




Kiron dansar efter vår "helgmiddag" ikväll! Han fick värsta rycket och tokdansade till vår 80-talsmusik, bla. Limahl med "Neverending Story", haha! Var helt vild över hela golvet!
Har haft en liten datapaus, saknat mig?
Vi var ju hos mina föräldrar en natt förra veckan, min fostersyster fyllde 14, trevligt, och fick sy lite där. Kirons kusiner sov över samma natt så det var livat. Kiron sov inte bra den natten, vaken ca. 3 timmar mitt i...trötta föräldrar!!! Och mamma o pappa hade ju fullt upp med Moa och Wilma som de var barnvakt åt. Så vi fick turas om att sova ut på dagen istället.
Den kvällen for vi till Mattias pappa som fyllde år och åt lite mer gotta. Kiron somnade i bilen på väg hem igen och denna gången gick det faktiskt att bära in honom direkt till sängen och han somnade om lugnt!
Haft en bra helg, lite stressigt men kul. Vi mådde alla lite bättre, så på lördag var vi ut och fikade och spanade lite på stan. MYSIGT! På kvällen blev det glögg och pepparkakor med ädelost!
Sen på Söndag tog vi en shoppingtur till Birsta och fick samtidigt hämta ut kameran som ÄNTLIGEN är fixad!!! Handlade lite julklappar och presenter, har några som fyller år i December också. Så nu är det inte så många klappar kvar att handla, eftersom vi nästan bara ska köpa till barnen i år.
Idag och igår har vi grejat lite med julgrejer här hemma, strök gardiner igår och satte upp och strök dessutom tröjtryck till Kiron samtidigt, 4 tröjor.
Ikväll hade vi som sagt mysmiddag med kycklingfilé i sås av grädde, vitlöksost och thaisås, med potatisgratäng till, och lite rött! MUMS. Blir mer mys i morgon. Jag ska jobba 4 nätter torsdag-måndag, tagit på mig en natt extra. Så slappar nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja jag har saknat din blogg!! skönt med datapauser ibland (skulle också behöva en!!). vilken mysig "helgmiddag" ni hade!! förstår att det blev stressigt med ett par småttingar kan man förstå, men ni verkar ha haft det kul!! ha det bra. kramisar!!

Maria sa...

http://brabarnklader.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...