måndag 1 februari 2016

Helgen och coola katter!

Helgen gick så fort! 
I lördags var vi äntligen iväg en sväng på Erikshjälpen igen, blir så sällan numer, tänk när man for flera gånger i veckan! 
Hittade lite smått och gott, bla. stora stickor och några av Isfolket-böckerna som vi inte hade, sakta men säkert samlar vi hela serien. 

 I detta inlägg blir det massa kattbilder, jag har fotat sötnosarna (mest Ester) lite då och då och tänkte att det var lika bra att få ut det i ett inlägg så jag har det färdigt. ;) Kolla våra fina kissar! 

Favoritställningen, på golvet! I lördags kväll hade vi lite besök av Christina, Mark och Tim en stund, de har varit så sjuka och det var ett tag sen vi sågs så de kom över på ett glas vin och lite uppdatering. Deras hus är ute till salu nu och det känns så jäkla tråkigt, rent ut sagt hemskt att de ska flytta. =´( Men jag hoppas vi kan ses iallafall! 

När de gått hem och Kiron lagt sig (Tiril la sig tidigare, hon är ju krasslig och var så trött) så åt jag och Mattias bästa godsakerna och såg film. Två matfriare följde minsta rörelse vi gjorde! =D

Filmen vi såg var "Ridicolous 6" med bla. Adam Sandler, Taylor Lautner och Rob Schneider. Typisk Sandler-film men en rolig sådan med en del gapskratt! 

Tiril hade lite feber igår kväll. Hon hade ingen feber imorse men inatt, drömt hemska drömmar, vaknat ofta och håret var som en enda stor tova. Som tur är var hon och jag redan lediga idag så vi har haft en lugn dag, pysslat lite och bara varit. 
Nu ikväll hade hon heller ingen feber så vi håller tummarna att det är borta, hon har varit pigg idag. 
Gissa vem som gömmer sig under bordet i kojan Tiril byggt? ;) Laddaren till surfplattan är en ledtråd! Hehe. 


1 kommentar:

Anonym sa...

Nä vad tråkigt att era fina grannar ska flytta, förstår att det måste kännas jättejobbigt =(. såg annonsen på FB och det är ju ett fint hus och läge. hoppas att någon bra barnfamilj flyttar in som ni kan börja umgås med!

fina bilder på både barn och djur.=). verkar som att ni haft en fin helg!

kul att du kom iväg till Erikshjälpen. såg att de har det i Gävle, skulle vilja ta en tripp dit och kolla in det.

kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...